5 Mayıs 2015 Salı





Geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleşen Met Gala benim için en özel sosyal etkinliklerden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Neden diye soracak olursanız, yardım galası olmasının yanı sıra defile ve koleksiyon tanıtımları ile moda ve yardımı bir arada toplayan bir gala. Aynı zamanda yakından takip ettiğimiz ünlülerin de şıklık yarışına girdiği bir organizasyon. Bilinen adıyla Met Gala Metropolitan Museum of Art’ın kostüm enstitüsü kolu tarafından düzenlenen bir yardım gecesidir.Her sene milyon dolarları bulan bağışlar toplamaktadır.



Konukları için her sene farklı bir tema belirleyen enstitü bu sene ‘’ China: Through the Looking Glass.’’ Gibi ucu açık ve eğlenceli bir tema belirlemiş.

Temadan da anlaşılacağı gibi konuklar uzak doğu kültürünü yansıtan ve transpraran tasarımlar ile geldiler.



Hepimizin bildiği isimlerden Beyoncé, Katy Perry, Madonna, Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Rihanna ve çok çok daha fazlası kırmızı halıda birbirinden şık elbiselerle boy gösterdi. Favorim Beyoncé ve Riccardo Tisci imzalı Givenchy elbisesi oldu. Son dört senedir Met Ball’da Givenchy’i tercih eden Beyoncé’nin oldukça doğru bir seçim yaptığı şüphesiz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder